Strand i Halmstad

SEO i Halmstad

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering i Halmstad? Då kan jag hjälpa dig. Jag är en frilansande SEO-konsult och skribent baserad i Halmstad. Som konsult hjälper jag företag att synas bättre på Google. Jag arbetar med kunder över hela Sverige, men är ditt företag placerat i Halmstad med omnejd blir det enklare att ha möten på plats om så önskas.

Din lokala SEO-konsult i Halmstad

Genom att arbeta med skräddarsydda lösningar hjälper jag ditt företag att få mer lönsam trafik från sökmotorer på ett kostnadseffektivt sätt. Du behöver inte köpa något färdigt paket eller binda upp dig för ett visst antal timmar varje månad.

Mitt fokus är att leverera kvalitet som ger långsiktiga resultat. Som frilansare lägger jag stor vikt vid att ha en bra dialog med nöjda kunder.

Från lokal SEO till internationell SEO

Är din verksamhet lokal, med kundbasen i Halmstad? Då hjälper jag Halmstadborna att hitta till ditt företag på Google. För många lokala verksamheter ger ökad synlighet på Google stor effekt på omsättningen.

Kanske finns huvudkontoret här i Halmstad, men kunderna över hela världen? Jag är van vid att arbeta med internationella webbplatser med en global målgrupp.

Utmaningarna skiljer sig åt, men fokus i SEO-arbetet är samma: att driva relevant, lönsam trafik till din webbplats.

Copywriter i Halmstad

Behöver du hjälp med textproduktion för din webbplats eller content för andra digitala kanaler? Eftersom jag älskar att skriva och har lång erfarenhet som skribent frilansar jag även som copywriter.

Med min expertis inom SEO skriver jag naturligtvis sökmotoroptimerade texter som följer Googles riktlinjer. Jag skriver även texter för övriga digitala kanaler samt för olika sorters tryckta produkter, från reklambilagor till årsredovisningar.