Referenser och kunder

Sedan starten våren 2022 har jag haft förmånen att arbeta med flera trevliga kunder och spännande projekt. Bland dem finns företag inom både e-handel och B2B, från lokala verksamheter till internationella koncerner. Jag samarbetar även med flera byråer, som B2B-byrån Crescando och Halmstad-baserade Hstd.

Nöjda kunder

Snickers Workwear logo

I arbetet med att migrera ett stort antal hemsidor till ett nytt CMS anlitade vi Optivera. Veronica hjälpte oss med att skriva SEO-anpassat innehåll, samt med sökordsanalyser, on-page optimering och teknisk rådgivning.

Tack vare Veronica kunde vi hålla våra tidsramar för arbetet och få hjälp med att förbättra den organiska trafiken efter flytten. Veronica har stor kompetens inom SEO och copywriting, och är driven och lätt att arbeta tillsammans med.

Vi ser fram emot att samarbeta med Veronica igen och rekommenderar varmt Optivera för arbeten inom detta område.

Sandra Wikskal
Digital Marketing Manager, Snickers Workwear

Vi samarbetar med Veronica och Optivera för att löpande ta fram högkvalitativt och relevant innehåll för våra besökare på Bluestep Bank och 60plusbanken.

Vi tycker samarbetet fungerar mycket bra med allt från dialogen med Optivera till det material vi får och hur våra användare interagerar med de färdiga texterna.

Därför kan vi varmt rekommendera Veronica och Optivera för dig som behöver stärka upp med extern produktion av innehåll, som både är användaroptimerat och sökoptimerat.

Christer Pettersson
Chief Customer Acquisition, Bluestep Bank

Vi anlitade Optivera då vi behövde hjälp med migrationen av våra hemsidor till ett nytt CMS. Då vi har ett stort antal olika siter kändes det tryggt att anlita Optivera som med sin kompetens skötte jobbet på ett utomordentligt sätt. Allt gick snabbt och smidigt. Vi höll oss inom uppsatt tidsschema samt inom budget. Kan härmed varmt rekommendera Optivera för liknande arbeten framöver.

Fredrik Hoof
Head of Marketing Production, Solid Gear Footwear